Popcorn Time alternatief

Alternatieven voor Popcorn Time

Ben je opzoek naar een Popcorn Time alternatief? Gelukkig zijn er enkele uitstekende alternatieven. Ze bieden bijna dezelfde mogelijkheden en zijn relatief makkelijk te gebruiken.

Torrents Time

Het is helaas al een aantal keer voor gekomen, Popcorn Time werd offline gehaald. Gelukkig gaat het nu al ruim 2 jaar goed. Maar wat als Popcorn Time offline is? Of als je een soortgelijk alternatief zoekt?

Dan is Torrents Time een van de beste alternatieven. Met dit programma kan je op je computer allerlei videobestanden kijken. Het is ook mogelijk om een video direct naar een televisie te streamen. Als je geen smart TV hebt, kan dat natuurlijk ook uitstekend met een losse streamer, zoals Google’s Chromecast.

Torrents Time is eigenlijk beter dan Popcorn Time. Waarom? Als je een torrent bestand download van een website, kan je deze direct laden met dit programma. Er zijn dus veel meer films en series beschikbaar. Nadeel is wel dat je iedere keer naar een website moet en dat de ondertiteling meestal ontbreekt. Gelukkig is ondertiteling meestal wel apart te vinden.

Torrent downloadprogramma’s

webtorrent alternatiefVeel programma’s waarmee je torrents kan downloaden, kunnen hetzelfde als Torrent Time. Als je een bestand download kan je meestal al direct beginnen met streamen. Toch willen wij je maar 1 enkel programma aanraden dat het kan, omdat er simpelweg geen beter programma is.

WebTorrent is een fantastische streaming programma en beschikbaar voor Windows, MAC OS X en Linux. Je kan het programma hier downloaden. Het is direct vanaf je bureaublad beschikbaar en kan een ieder soort video streamen. Tevens is dit programma erg snel, gratis (open source) en vrij van reclames. De makers van dit programma hebben geen winstdoel, ze willen gewoon een uitstekend programma met de wereld delen.

Downloaden uit usenet nieuwsgroepen

Het is ook mogelijk om te downloaden uit nieuwsgroepen. Het grote voordeel van nieuwsgroepen is dat je niet hoeft te uploaden. Je deelt dus niets terug. Daarnaast kan je met de maximum snelheid van je internetverbinding downloaden. Het is niet ongewoon dat mensen een paar complete DVD’s downloaden binnen een kwartier. Een ander voordeel is dat er veel films met Nederlandse ondertiteling te vinden zijn in nieuwsgroepen. Een nadeel is dat je moet betalen voor een nieuwsserver. Een nieuwsserver is noodzakelijk omdat het anders niet mogelijk is om te downloaden uit nieuwsgroepen. Gelukkig zijn er meerdere gratis usenet nieuwsserver diensten die je een tijdje kan proberen.

Gewoon Netflix gebruiken?

Wie kent Netflix niet? De meeste mensen hebben wel eens gebruik gemaakt van Netflix. De meeste providers, waaronder KPN en Ziggo bieden Netflix middels een app aan op televisie. Er moet alleen nog betaald worden voor de app. Voor slechts €10,- per maand kan je eindeloos kijken naar uitstekende films en series, met ondertiteling.

De beeldkwaliteit is fantastisch. Netflix was de eerste aanbieder ter wereld van 4K, ultra HD films en series. Zo word onder andere de serie House of Cards opgenomen in 4K. Het aanbod is enorm, voor mensen die weinig films hebben gezien, een hekel hebben aan reclame en uitstekende beeldkwaliteit willen, is Netflix fantastisch. Wie gewend is 2 films per dag te kijken zal weinig films vinden. Dan zijn er de series nog, wekelijks komen er nieuwe afleveringen bij. Netflix kent slechts 2 nadelen, je moet ervoor betalen en het aanbod is een beetje beperkt, zeker vergeleken met de VS versie van Netflix. Hopelijk groeit het aanbod in de komende jaren.

Volg ons