vpn voor popcorn time

Gratis VPN voor Popcorn Time

Is Popcorn Time legaal? Het programma is legaal maar wat mensen ermee doen is meestal wel illegaal.

Sinds 2014 is er een downloadverbod van kracht. Het is niet toegestaan om materiaal te downloaden waar copyright op zit. Het downloadverbod wordt echter nog niet gehandhaafd in Nederland. Toch is het handig om anoniem gebruik te maken van Popcorn Time middels een VPN.

Popcorn Time VPN

popcorn time vpnIn enkele EU landen en de VS is het strafbaar om films en series te downloaden waar copyright op zit. Gedurende de afgelopen jaren hebben duizenden mensen in Duitsland boetes ontvangen omdat ze een film hadden gedownload. De kosten voor het downloaden van slechts 1 film kan zo oplopen tot meer dan 1.500 euro.

Internetproviders werken daar op last van de rechter mee met copyright organisaties, ze geven de persoonsgegevens vrij van mensen die downloaden. Dat betekend simpelweg dat het IP adres van de downloaders wordt doorgegeven, waarop de internetprovider de persoonsgegevens van de desbetreffende klant vrij geeft.

In Nederland mag dat gelukkig nog niet, providers willen er ook liever niet aan meewerken omdat ze de privacy van hun klanten willen beschermen.
Momenteel is het niet toegestaan om de privacy van Nederlands internetgebruikers te schenden door een IP adres aan een persoon te koppelen. Dat gebeurd natuurlijk wel bij ernstige misdrijven maar gelukkig niet als iemand een film of serie download.

Toch is het beter om anoniem te blijven. Hoe blijf je anoniem? Het is mogelijk om een Popcorn Time VPN te gebruiken. Op deze manier krijg je een ander IP adres, waardoor niemand kan waarnemen wat je download.

Hoe werkt een VPN voor Popcorn Time?

Een virtual private network is een netwerk, waarmee je verbinding mee kan maken. Je logt in op een server en krijgt het IP adres van die server. Het enige wat je provider kan zien, is dat je contact maakt met de server. Alles wat daarna gebeurd is niet waar te nemen. Aangezien een goede VPN dienst geen logs bijhoudt, kan niemand zien wat je online doet.

Het klinkt misschien wat technisch maar dat is het zeker niet, het werkt allemaal doodsimpel. VPN diensten bieden altijd een makkelijk programma aan, voor Windows, MAC OS X, Linux distributies, iOS en Android. Dat programma installeer je 1 keer op je smartphone, tablet, desktop, laptop en/of streamer. Daarna hoef je alleen je VPN logins maar in te voeren, je kiest een server uit en bent helemaal anoniem.

Er zijn talloze providers die je de mogelijkheid geven om anoniem te downloaden. Sommige zijn goedkoop en zeer bruikbaar. Er zijn echter ook een hoop dure en waardeloze diensten die je echt wilt vermijden.

Gratis VPN proberen?

Het is nooit verstandig om voor iets te betalen als je niet weet wat je ervan moet verwachten. Aanbieders van virtuele privé netwerken weten dat mensen liever eerst kijken of een dienst het geld wel waard is. Daarom bieden ze een gratis VPN aan. Het voordeel is dat je gedurende een tijd, soms een hele week, een VPN mag proberen voor niets! Het voordeel is dat je dan weet waar je later eventueel voor gaat betalen. In onze sectie Gratis VPN nemen wij alle betrouwbare providers op die een vrijblijvende proefperiode hebben. Je kan ze allemaal proberen, bevalt de ene niet, dan kan je gewoon een andere proberen! Zonder ooit een cent te betalen.

Popcorn Time VPN bericht klopt niet

Als je Popcorn Time opstart en een film of serie wilt kijken, dan verschijnt er vaak een bericht. Geen VPN gedetecteerd, bescherm je privacy. Dat bericht zal altijd verschijnen, ook als je een goede virtuele private server vpn popcorn timegebruikt. Waarom? Omdat de mensen achter Popcorn Time maar wat graag willen dat je hun VPN gebruikt! Het is namelijk de enige bron van inkomsten die ze hebben. Als je de mensen achter Popcorn Time wilt helpen kan je er dus voor kiezen om hun VPN te gebruiken.

Het bericht dat je op de afbeelding hiernaast ziet, zal dan nog steeds verschijnen. Het is dus altijd loos alarm en slechts een reclame bericht.

Middels websites zoals watismijnip.nl kan je kijken of je een ander IP adres hebt gekregen. Indien dat het geval is, ben je helemaal anoniem online. Niet alleen met Popcorn Time maar ook surfen, bankieren, mailen, alles is anoniem met een VPN.

Volg ons