popcorn time downloaden

Popcorn Time downloaden

Popcorn Time is een gratis programma waarmee je onbeperkt naar de nieuwste films en series kan kijken. Een paar jaar geleden besloten de makers van Popcorn Time te stoppen met de illegale streamingdienst. Ineens waren alle films en series niet meer zichtbaar. Veel mensen denken dat de app nog steeds offline is, maar dat is niet het geval.

Popcorn Time offline? Niet meer!

Popcorn Time downloadenEen aantal jaar geleden leek het alsof het beste streaming programma voor films en series voorgoed offline was. De ontwikkelaars hadden problemen met copyright organisaties en kregen onderling onenigheid.

Voordat ze stopten, plaatsen ze het script van Popcorn Time op een website voor programmeurs, Github. Inclusief een uitgebreide handleiding waarin werd uitgelegd hoe een ieder verder kon gaan met het programma. En dat had gevolgen.

Alternatief voor Popcorn Time

Doordat een ieder, met enige programmeringskennis, het script inclusief handleiding kon gebruiken, verschenen er talloze alternatieven voor Popcorn Time. Enkele van die alternatieven waren geen programma’s maar websites, het was mogelijk om naar een dergelijke website te gaan, een film of serie aan te klikken en die dan direct online te bekijken. Dergelijke websites bestaan nog steeds maar de meeste zijn gesloten of gestopt. Gedurende een tijdje bleef time 4 popcorn een alternatief, maar deze versie werkte vaak niet naar behoren.

Op een goede dag, was Popcorn Time weer helemaal terug, zoals we het programma altijd al kenden. Nieuwe ontwikkelaars hadden een manier gevonden om het programma beter te herintroduceren. Mede daardoor koos men massaal weer voor het gebruik van Popcorn Time. De app bestaat dus nog steeds, is beter en veiliger dan ooit te voren en wordt dagelijks geüpdatet. Nieuwe film en series worden meerdere keren per dag toegevoegd.

Voor alle platformen

De app is beschikbaar voor alle mogelijke platformen. Voor de iPhone en de iPad, iOS dus. Maar ook voor Android smartphones, tablets en zelfs voor Android Smart TV’s. Voor Windows, de MAC OS X en Linux. Eigenlijk werkt de app dus op een ieder denkbaar toestel, zelfs op een e-reader, de Kindle Fire.

Kijken op Televisie
Toch bekijken de meeste mensen series en films het liefste gewoon op televisie. Dat kan op meerdere manieren maar de meest makkelijke en meest voorkomende manier is middels een streamer. Er zijn vele soorten streamers, van een Android stream box tot Google’s Chromecast.

Chromecast is de goedkoopste en simpelste optie. Je installeert Popcorn Time op een smartphone of tablet, maakt contact met de Chromecast en je kan de gewenste serie of film direct kijken.

Reageer

Volg ons