gratis vpn voor popcorn time proberen

Popcorn Time anoniem met een VPN

Sinds 2014 is het downloadverbod van kracht in Nederland. Dat verbod is tot stand gekomen door Europese regelgeving en de inzet van stichting Brein. Tot op een heden werd het downloadverbod niet gehandhaafd. Dutch Filmworks heeft nu aangekondigd om achter individuele downloaders aan te gaan. Mensen die een film downloaden welke eigendom is van Dutch Filmworks, kunnen dus op een boete rekenen.

Popcorn Time anoniem gebruiken

gratis vpn popcornWie Popcorn Time gebruikt, ziet altijd de melding, ‘gebruik een VPN‘ voordat een film wordt gedownload. Veel mensen klikken op deze melding, waarna ze op een website aankomen die anonimiteits diensten aanbiedt. De mensen achter Popcorn Time verdienen aan een iedere klant die een abonnement afsluit. Op zich niets mis mee, zij het niet dat deze dienst niet de beste noch de goedkoopste is . Er zijn namelijk vele VPN providers die een betere dienst aanbieden.

Wat is een VPN eigenlijk?

De term VPN staat voor virtual private network, ‘virtueel privé netwerk’ op zijn Nederlands. Het klinkt voor sommige mensen als computer abracadabra maar eigenlijk is een VPN erg makkelijk in gebruik. Iedere laptop, desktop, tablet, smartphone die contact maakt met het internet heeft een IP adres nodig.

Je kan een IP adres zien als een straatnaam met een huisnummer en postcode. Internetproviders geven hun klanten een uniek IP adres. Als je bij Ziggo zit, krijg je dus een IP adres van Ziggo, zit je bij KPN, dan krijg je een uniek IP adres van KPN. Als je gaat downloaden, is dat IP adres zichtbaar voor andere mensen die Popcorn Time gebruiken.

Wie een virtueel privé netwerk gebruikt, kan met een handig programma inloggen op een netwerk. Vanaf dat moment kan je het IP adres van dat netwerk overnemen. Vele mensen loggen in op zo’n virtueel privé netwerk. Er zijn dagelijks duizenden mensen die met een enkel IP adres van een virtueel privé netwerk films en series via Popcorn Time downloaden. Internetproviders kunnen zien dat je gebruik maakt van een VPN maar ze kunnen niet zien wat je daarna doet. In Nederland is het gebruik van een virtueel privé netwerk legaal. In landen waar censuur is, is het meestal verboden om een anoniem netwerk te gebruiken.

Popcorn VPN gratis proberen

Een virtueel privé netwerk bevordert de internet privacy enorm. Je kan er anoniem het internet mee op, anoniem browsen, bankieren, mailen, gebruik maken van social media en downloaden.

Het is ook helemaal niet moeilijk om gebruik te maken van een virtueel privé netwerk. Je opent een account, krijgt logins en een download link voor het VPN programma. Daarna installeer je het programma, voer je de logins in en kies je een netwerk uit door met je muis op een gewenste server te klikken. Dan krijg je een ander IP adres en ben je anoniem.

Het enige nadeel is dat je bijna altijd moet betalen. De abonnementskosten voor een virtueel privé netwerk bedragen gemiddeld €6,- per maand. Maar er zijn vele providers die een gratis VPN proefabonnement aanbieden. Je kan dan een dag, soms een hele week gebruik maken van een gratis VPN voor Popcorn Time.

De beste VPN Popcorn Time providers

Er zijn veel VPN providers, zoveel dat het moeilijk is om de beste VPN provider te vinden. Er zijn een paar zaken waar je op kan letten als je een goede provider zoekt.

  • Hebben ze een gratis VPN proefabonnement? Als ze deze niet hebben, niet aan beginnen! Het is natuurlijk veel beter om eerst gratis te kijken of ze een goede dienst aanbieden.
  • Houden ze logs bij? Of worden alle gegevens automatisch gewist? Providers die logs bijhouden, geven niets om je privacy. De beste VPN providers houden geen logs bij.
  • Hoe kan je betalen? Als je kan betalen met een debitcard of Bitcoin, hebben ze respect voor je anonimiteit en kan je eventueel toch betalen met iDeal, creditcard of Paypal.
  • Is de klantenservice behulpzaam en reageren ze snel? Dit is erg belangrijk, mocht je vragen hebben, stel ze dan tijdens je proefabonnement. Dan weet je wat je later als klant kan verwachten.

Betaalde Popcorn Time VPN

Als je een provider hebt gevonden die bevalt, dan kan je overgaan op een maandabonnement, een kwartaalabonnement of een jaarabonnement.
Het voordeel van een kwartaalabonnement of jaarabonnement is dat je 1 keer betaald en dan redelijk wat korting krijgt, soms wel 40%

Een nadeel is natuurlijk dan je er echt aan vastzit. Je kan niet zomaar opzeggen, wat bij een maandabonnement wel kan. Betaal echter nooit zomaar, probeer een VPN gratis uit, voordat je overgaat op een jaarabonnement.

Volg ons